Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anrik restaurang i Östersund får nya ägare

På onsdag är det nypremier för anrika restaurangen Temperance i Östersund. En blandning av medelhavsmat och svensk husmanskost tänker nya ägarna satsa på.

Anrika restaurangen Temperance i Östersund har fått nya ägare. Malin Persson och Miguel Antolin heter de.

Han har sitt ursprung i Spanien, vilket kommer att märkas när restaurangen öppnar på onsdag.

– Det ska vara ungefär som det varit förut, men jag ska lägga min medelhavstouch på det. Svensk husmanskost kommer att finnas kvar. Vi ska försöka göra en blandning, säger han.

Miguel berättar att han i många år letat efter en egen restaurang att driva. Och efter att ha varit anställd två år på Temperance dök chansen upp.

– Efter att ha letat i många år var det lokalen som kom till mig. För mig var det ett ganska bra tecken och det känns bra, säger han.

Temperance kommer att fortsätta som tidigare med lunchservering, catering och festvåning.

Läs mer:

Därför tvingas de sälja Kungsgården

Temperance blir åter permanent restaurang