Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äntligen poäng för Alsen 2 mot Dvärsätt

Det blev fem förluster i rad för Alsen 2 i division 4 Jämtland/Härjedalen i fotboll. Men borta mot Dvärsätt kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen på Krokoms Sportcentrum slutade 1–1 (1–1).

– Vi gör nog årets bästa insats både arbetsmässigt och spelmässigt, speciellt vår första halvlek är riktigt bra. Dvärsätt gör mål direkt på en hörna, men vi ger inte upp utan låter bollen gå och vinner många närkamper. Vi kan också kvittera då Mostafa kallt skjuter in bollen efter ett starkt jobb av "Mandi". I andra halvlek har bägge lagen chanser men inga mer mål. Det blir lite hetsigt och Dvärsätt får en utvisning i slutet. Vi får också flera varningar, men jag tycker Alsen är närmare segern än Dvärsätt. Bäst i Alsen var backlinjen, kommenterade Alsen 2:s tränare Bertil Johansson efter matchen.

Det var dock Alsen 2:s sjätte match i rad utan seger.

Oscar Strandeberg gjorde Dvärsätts mål, medan Mostafa Zamani stod för gästernas målgörande.

För tabellens utseende betyder det här att Dvärsätt ligger på tredje plats medan Alsen 2 har åttondeplatsen.

I nästa match möter Dvärsätt Järpen borta på onsdag 19 juni 20.00. Alsen 2 möter Stugun tisdag 25 juni 19.00 hemma.