Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är det abnormt med jämlikhet?

Den 18 april publicerades en insändare på Åsikter med rubriken ”En abnorm orgie i jämlikhet”. På insändarforumet på OP.se drog en debatt i gång. Så här går den:

med skribenten, vars beskrivning av hur det borde vara, överensstämmer med förhållandena när undertecknad växte upp. Mammorna var hemma och tog hand om oss barn och vad som i hemmet i övrigt ålåg dem. Institutionaliserad barnpassning? En abstraktion! En lön räckte; min far byggde och betalade en villa med en genomsnittlig arbetarlön. Harmoniska familjer, trygga barn och genuina kvinnor. Men så kom en ideologiskt betingad familj- skola- arbetsmarknadspolitik, signerad de skämtsamma Socialdemokraterna. Ut med kvinnorna på arbetsmarknaden, in med barnen i offentliga inrättningar, där de kan indoktrineras till den rätta (socialistiska) läran! Ett av de de medel som användes var en satanisk skattepolitik. Jag minns hur Socialdemokraterna, steg för steg, manipulerade folket och förödde dess förmåga att själv forma sin tillvaro. Målet var (som i alla socialiststater) att skapa ett samhälle där folket skulle känna sig totalt beroende och övervakat av staten (sossarna).

insändaren var ironi, men hade tydligen fel, insändaren faller på sin egen orimlighet och behöver inte bemötas, den här sortens unkna åsikter kommer förhoppningsvis att dö bort mer och mer i och med att generationer som har haft den dör bort. Genuina kvinnor, man tar sig för pannan, man kan undra vad ni gubbar har för förhållande med era kvinnor i ert liv, förmodligen en stark kvinna som styrt er hela ert liv och det här är det enda sätter för er att få ge tillbaka.

ju kvinnan, i analogi med liknande ”moderna” påfund, som jämställd mannen. Spåren avskräcker. När kvinnan försöker konkurrera på manliga områden, skapas allehanda anomalier. sålunda uppstår, till exempel, nya diagnoser. Kvinnor ”går in i väggen”. En okänd företeelse när vi män gick på tunga, stressiga, ackordsarbeten, även om alla kriterier får anses ha varit uppfyllda. Men riktiga män går inte ”in i väggen”. Det finns en mängd nya, somatiska som psykiska, diagnoser som uppstått efter den ideologiskt styrda ”kvinnofrigörelsen”. Exemplen är otaliga. All ny forskning visar att mäns och kvinnors hjärnor skiljer sig åt på flera avgörande punkter. Detta är fakta, oavsett vad homosexuella ”genusvetare” anför. Våra naturliga roller undermineras av feminister, som på grumliga (eller måhända uppenbara?) grunder vägrar acceptera naturens ordning. Man torde observera att genuint feminina, följsamma, harmoniska, kvinnor inte har något emot att beundras av och behaga oss män.

är det väldigt mycket äpplen och päron här. Visst finns skillnader i fysik och i hjärnans utformning med mera. Men att kvinnan skulle vara mer lämpad att serva mannen är en kulturellt påhittad ordning. Antropoligiska och sociologiska studier har slagit fast gång på gång att så inte är fallet. Finns fortfarande naturfolk som inte träffat på ”Västerlandets påhittade system”. Fanns fler förr i världen men tyvärr så har allt för många sådana samhällen förstörts av missionärer och coca-colakultur.

Nåväl, en del civilisationer har kvinnan varit överhuvud i samhället, männen har fått passa upp på kvinnan, ta hand om barn medan kvinnan skaffat mat. Bara det ett exempel på att ingen naturlag säger att kvinnan ska vara hemma.

Mannen kan lika gärna vara hemma och ta hand om familjen medan kvinnan försörjer genom arbete. Familjen per definition i Sverige och många andra västländer är ett påfund sen 1950-talet med kärnfamiljen och så vidare.

uttalats åsikter både från det ena hållet och det andra om huruvida kvinnan ska fungera och verka i vårt samhälle. Det har väl i alla tider varit så att det är kvinnan som föder barn (förutsatt dessa abnorma saker som händer i övriga världen där en man föder barn). Men förutsatt detta så kan man inte på något som helst sätt förbjuda eller motverka att kvinnor i vårt samhälle 2009 får möjligheten om de själva vill göra karriär på vilket sätt de själva känner för. Det har ju faktiskt påvisats att det i många fall är bättre med en kvinna som är styrande än en man. Jag skulle faktiskt inte ha något emot om det fanns en kvinna som hade viljan att styra upp mig i bland.

inte undertecknad, har uttalat åsikter som kan tydas som att jag vill avhända kvinnor självklara rättigheter. Den svenska kvinnan har varit överbeskyddad sedan medeltiden. (Magnus Ladulås lands- och landskapslagar). Roger Vesterlund påstår att ”det har påvisats att det är bättre med en kvinna som styrande än en man.” Vänligen nämn studier som styrker detta påstående, som verkar gripet ur tomma intet.

Min enkla mening är att feminismen, vilken emanerar från homorörelsen, håller på att föröda den naturliga kvinnan. Jag har dock haft tur. Inga av mina kvinnor, de har varit otaliga under årens lopp, har haft något emot att vare sig inta en naturlig kvinnoroll, eller behaga mig på bästa sätt. Detta naturliga umgänge mellan man och kvinna, äger högsta prioritet bland de homosexuella feministerna och ”genusvetarna” att rasera. Äktenskapet mellan man och kvinna har existerat sedan gammaltestamentlig tid. De homosexuella”genusvetarna” förnekar det naturliga äktenskapet.