Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är Östersund inte en så bra krogstad att det finns plats för två ställen?

O’Learys restaurangen i Östersund går i konkurs, det berättar ÖP om i dag på sidan 6. På OP.se kom det många reaktioner på nyheten i går. Här ett urval.

så var ägarna de enda i stan som inte förstod att folk inte vill betala 100 kronor i inträde bara för att dricka öl (som dessutom var dyrare än andra uteställen). Trist ändå att det tydligen inte finns kundunderlag för två krogar i Östersund.

Saga, sen Källarn och nu Lärkan … inte konstigt att folk flyr stan!

vart man ska kolla på sport nu i goda vänners lag?

40 minuter att skaka fram en nachostallrik, trots att restaurangen endast är halvfull med kunder, ja då ledsnar man ju! Servicen och bemötandet i restaurangen var under all kritik och man trodde man kunde leva på gamla meriter. Näe, det är kunden som väljer, och kunder går dit de trivs. Jag saknar inte stället!

är bittra över inträdet och då väljer ett ställe utan inträda, men Plaza … kom igen! Jag har varit där två gånger och jag säger bara, aldrig mer! Vilken köttmarknad …

föll på många punkter. Vakter med bristande respekt. 100 kronor i inträde.Oförstående ”VIP”-insläpp. Listan kan göra lång.

är det ju att man ska få betala inträde för att komma in och spendera pengar. Frågan är hur det ser ut till hösten, jag ser gärna två krogar åtminstone.

Skönt att den fria marknaden råder även över krogarna. Glädjer mig lite smått åt att konkursen är ett faktum. Anpassa sig eller försvinn, så fungerar det.

Varför ska jag köa till ett halvtomt O’Learys när jag kan komma in på en krog med betydligt fler människor som till och med tar kort i garderoben? Störde mig alltid på det – 100 spänn i inträde, 20 spänn i garderob – ”Vi tar inte kort”.

måste ju krogarna ta för att det ska gå att finansiera alla omkostnader, personal, vakter, artister, lokaler, driftskostnader med mera! Jag betalar hellre lite entré och går på ett bra ställe.

trist att folk bara väljer Plaza. Plaza är väl kul någon gång ibland men med en så enormt stor lokal blir det bara så opersonligt. Men värre är väl att folk sedan sitter och klagar på att det inte finns några alternativa ställen i stan. Nä, men variera er lite då. Gör krogrundor. Lägg inte alla pengar på sprit utan på att få lite tillträde till annat folk emellanåt också.

fick jag samtliga Long Islands Ice Teas i ett Spendrupsglas – krogen förtjänar gå i konkurs ...

visar klart på att Östersund inte är en bra krogstad. Det finns ingen pubkultur här, ingen törs eller vill gå ut vilken dag som helst i veckan för att umgås över en öl eller annan dryck.

Östersundaren är väldigt rädd för att synas på pub eller krog på vardagarna, det måste vara fredag eller lördag annars går det inte. Bara inse att det aldrig kommer att bli mer levande än det är nu. Folk måste ut mera och umgås.