Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arbetsförmedlingen i Härjedalen beröms för sitt integrationsarbete på konferens

Härjedalen är dubbelt så bra än rikssnittet när det gäller att få ut nyanlända i arbete eller studier. Det hyllas på en företagarkonferens som börjar i morgon.

I ett pressmeddelande skriver Arbetsförmedlingen i Västra Jämtlands län att de kommer vara med på den konferens som internationella företagarföreningen i Sverige håller i under två dagar med start i morgon. Konferensen handlar om hur nyanlända på bästa sätt ska komma in i samhället och hur man ska kunna nyttja deras kunskaper bättre.

Härjedalens kommun lyfts fram som ett gott exempel där två av tre nyanlända jobbar eller studerar efter de lämnat vad som kallas den tvååriga etableringsplanen.

”Vi gör inget unikt, så här arbetar vi inom Arbetsförmedlingen” skriver Eva Bäck, sektionschef Arbetsförmedlingen Härjedalen i pressmeddelandet.

Fyra representanter från Arbetsförmedlingen Västra Jämtlands län håller en så kallad workshop om sitt arbete.

...