Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arga snickaren tar sig an kändisar

Arga snickaren renoverar med kändisar samtidigt som Carina Berg och Christine Meltzer ger sig ut på en tripp genom Europa.
Det är två av Kanal 5:s stora satsningar i vår.

Annons

Han har skällt på privatpersoner i tolv säsonger. I det nya programmet "Arga snickaren Vip" ska nu Anders Öfvergård ta sig an hemmafixande kändisar, skriver Aftonbladet.

Bland de som får hjälp med sina renoveringsprojekt märks Börje Salming, Nour El Refai, Markoolio och Pernilla Wahlgren.

– Det är alltid spännande när man får komma hem till personer man känner och upptäcka deras lite mer kaotiska sida. Alla var ju inte superhändiga om man säger så, säger Anders Öfvergård till tidningen.

Expressen skriver samtidigt om en annan Kanal 5-satsning. Carina Berg och Christine Meltzer har tidigare åkt på roadtrip tillsammans i USA - nu ska programledarduon resa i Europa.

De åker bland annat genom Frankrike, Tyskland, England, Spanien och Grekland,

– Egentligen är det inte förrän man kommer hem som man hinner tänka "shit, gjorde vi det där?". Man kan inte ta in allt i stunden, säger Christine Meltzer till tidningen.

Hon berättar att hon och Carina Berg blivit bästisar under inspelningarna.

– Vi pratar med varandra varje dag, även hemma. Vi hänger hela tiden. Det är fantastiskt att i vuxen ålder få en ny bästis, säger Meltzer till Expressen.

"Arga snickaren vip" får premiär i Kanal 5 i slutet av januari. "Berg och Meltzer i Europa" kommer att sändas i kanalen under våren.