Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arne Olsson

Arne Olsson, Hede, har avlidit i en ålder av 68 år.

I ungdomen genomgick han verkstadsskola i Västerås. Han har under sitt yrkesverksamma liv i huvudsak arbetat som bilmekaniker, där hans yrkesheder alltid stod i främsta rummet.

Tillsammans med kollegan Alf Ryder drev Arne bensinstationen Preem i Hede under åren 1971–2009. Något som blev vida känt var mackens gubbdagis, där kunderna tog en fika och ventilerade stort som smått. Vid sin bortgång var Arne fortfarande en välkänd och omtyckt profil på "gubbdagiset".

Hans fritidsintressen var jakt, fiske och bilar. I jaktstugan Kojebäcken trivdes han ypperligt med naturen och friluftslivet. Han var praktiskt lagd och även duktig på att snickra.

Till sin person var han omvittnat positiv, ärlig, hjälpsam, skämtsam, kvicktänkt – ja, riktigt "rapp i truten", omtänksam, kärleksfull och generös. Ingenting var omöjligt för honom och han fanns alltid till hands när någon behövde hjälp.

Arne lämnar ett mycket stort tomrum efter sig och sörjs och saknas av makan Birgitta, barnen Anette och Rickard med respektive, barnbarn, mor Alma, syskon med familjer samt övrig släkt och många vänner.