Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arnes verkstad är en dröm som förverkligats

Även om vintern just nu tycks lysa med sin frånvaro vet vi alla vad som väntar. Om inte annat borde bilägare vara medvetna om detta.

Hög tid att byta till vinterdäck alltså.

Stuguborna har i dagarna begåvats med en ny bil- och däckverkstad. Det är Arne Andersson som slagit upp portarna i den före detta lastbilscentralen vid Indalsälven i bygden.

– Efter 30 å i branschen, först på gamla Gulf i Stugun och fortsättningen hos Carola Engström på OK Q8 har jag nu förverkligat en gammal dröm vill jag påstå. Efterfrågan på däck tycks vara stor. Har redan agendan full för ett tag framöver. Tyvärr har det varit lite problem med leveranserna i alla fall på de mindre däcken 13 och 14 tum, vilket nu börjar på att lösa sig, berättar Arne.

En efter en droppar kunderna in. Arne är känd för god service. Här om året blev han vald till årets serviceperson i Ragunda kommun.

– Till att börja med får jag jobba lite mera primitivt, beroende på att jag ännu inte hunnit skaffa någon billyft. Alla andra maskiner har kommit och är installerade, avslutar Arne.