Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aronsson: ”Vi gräver inte ner oss”

Återigen var Alsen inte med från start. Det straffade sig när laget noterade tredje raka förlusten borta mot IFK Sundsvall.
– Visst är det tungt men vi ska inte gräva ner oss, säger Leif Aronsson, tränare.

Alsens har fått en tung start i division 3 mellersta Norrland. Efter tre omgångar har de tre förluster och endast ett inpetat mål.

– Det är bara att jobba vidare och vara positiva, nu har vi mött tre bra lag. Vi har pratat om det här att det är ett stort steg och det kommer nog att ta några matcher. Jag tycker det känns att vi kommer in i det mer och mer, säger Alsentränaren Leif Aronsson.

I gårdagens bortamöte mot IFK Sundsvall blev det uppförsbacke direkt. Redan efter 20 minuter hade Sundsvall tagit lednigen med 2–0.

– Vi började som vanligt, vi var inte med från start fast vi har pratat om det. Vi släppte in två enkla mål som vi borde ha fått bort på något sätt, säger Aronsson.

i and-ra halvlek spelade Alsen upp sig och skapade även några målchanser. Men det var Sundsvall som totalt sett stod för bollinnehavet och chanserna.

– Vi var värda att göra något mål i andra. Men Sundsvall var det bättre laget och vann rättvist. Det är ett bra lag som säkert kommer vara högt uppe. Killarna sa att det var det bästa laget vi mött hittills.

Beröm gick till Jimmy Hernerud på centrala mittfältet samt vänsterbacken Marcus Gunnman.

Nästa match blir bortamötet mot Frösön på lördag.

1–0 (5) Tobias Sahlin, 2–0 (20) Benny Matsson, 3–0 (77) Sam Saidi.

Domare: Sebastian Nilsson, Sundsvall.