Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årsmöte för SeniorNet Östersund

SeniorNet Östersund har hållit sitt femte årsmöte med 62 deltagare. Ordföranden Alf Josefsson hälsade alla hjärtligt välkomna och valdes att leda förhandlingarna med Karl-Olof Larsson som sekreterare.

Av verksamhetsberättelsen framgår att verksamheten har varit stor under 2008.

Styrelsen för 2009 fick följande sammansättning: Alf Josefsson ordförande, Gunnar Gunnarsson kassör, Karl Olov Larsson sekreterare, Krister Rubensson vice ordförande, Ove Gryckdal vice sekreterare. Ann-Mari Jonsson adjungeras till styrelsen som studieledare. Ordföranden avtackade de avgående revisorerna Britt Hansson och Gunborg Moberg som på ett bra sätt hjälpt styrelsen. Roger Dahlqvist som hjälper till med hemsidan samt cirkelledarna avtackas. Samtliga fick en chokladask.

Efter årsmötet informerade Thomas Brink om sitt företag Datapro. Han kan hjälpa seniorer med olika form av problem med datorer. Ann-Mari Jonsson och Leif Pettersson berättade och visade på datorn hur man kan åtgärda olika problem. Årsmötet avslutades med kaffe och smörgås samt utlottning av sex chokladaskar.