Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ås förlorade i femseten

Ås förlorade mot Juno i damernas elitserie med 2–6 – ganska stora siffror. Det var dock små marginaler som avgjorde de individuella matcherna.
– Vi förlorade tre matcher som gick till fem set, säger lagledaren Caroline Anderson.

Anna Kirichenko debuterade för Ås och spelade två matcher. Hennes första match i den nya klubben blev en positiv insats och slutade i seger. Den andra gick sämre. Då förlorade hon med 2–3 i set efter flera jämna set.

– Det var små marginaler. Om vi hade vunnit de matcher som gick till fem set hade vi ju fått minst oavgjort mot Juno. Men det var ändå en bra match, säger Caroline Anderson.

Hon var nöjd med sitt lag, inklusive nyförvärvet Anna Kirichenko.

– Det var kul att se hur hon spelade. Hon är en väldigt duktig allroundspelare. Hon sade att hon känner att hon kommer att trivas i laget och det är så klart jätteroligt.

Anna Kirichenko är från Finland, men har under det senaste året varit i Tyskland för att spela bordtennis.

– Hon tränade jättehårt där. Hon tar sporten väldigt seriöst och det känns jättebra. Hon lyssnar verkligen när vi coachar henne, säger Caroline Anderson.

Hon tror att laget kommer att växa ju längre in på säsongen det blir.

– Våra tjejer spelade väldigt bra i dag, även om vi förlorade. Bland annat stod Emelie upp bra mot Junos duktiga spelare och Chloe spelade flera matcher i rad. Hon hann knappt andas, haha.

Nästa match blir 22 november. Då åker laget till Stockholm för att spela tre matcher samma helg. De möter Spårvägen och Råcksta på lördagen och BooSpåret på söndagen.

– Vi hoppas att det går bättre resultatmässigt då än denna helg.