Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Åsikter om resglada politiker

Äntligen tar Strömsunds toppolitiker bladet från munnen i sitt första nummer av tidningen Vårt Strömsund.

Insändarskribenter har nu fått svar på nyttan av slitsamma Irkutskresor... eller? ”Vänortssamarbete ger både kunskap och nya möjligheter”, hävdar politikerna. På frågan ”Vad finns det för pengar för att göra ett sådant utbyte”, kommer det klassiska svaret: ”Det måste vi sätta oss ned och titta på”.

”Medvind för Strömsund”, är en annan rubrik i tidningen. En som vill satsa på vindkraft i Hammerdal är norska skidstjärnan Björn Dählie.

Varför gå över ån efter vatten Strömsundspolitiker? Med tanke på dagens finanskris och närheten till Norge, bör det vara den bästa samarbetsparten. Kryptiska Irkutskresor med dold finansiering väcker bara misstro.

Avslutningsvis: Zarah Leanders topplåt Vill ni se en stjärna – se på mig, platsar väl inte i dagens melodifestival, men om vårt kommunalråd struntar i Irkutsk och satsar på Norge kan hon mycket väl bli den ”Stiernan”.