Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Att vända sig till Z-gränd är som ett dåligt skämt

Jag har ett problem som jag önskar att få hjälp att lösa av anvariga för hälsocentralen Z-gränd.

Det gäller influensavaccination. Jag är rekommenderad av min läkare att ta den. Enligt information som gått ut till hushållen så finns vissa tider ”öppet hus” för vaccination samt att det ska gå att boka tid. Tänkte ta den första veckan, men tyvärr så blev jag förkyld och då ska man ej ta den.

De tider som finns kvar på öppet hus är för mig inte möjliga på grund av arbete på annan ort. Jag ringde för att boka en tid men det gick inte att boka någon tid på grund av att sköterskorna var upptagna av omläggningar. Jag blev hänvisad till öppet hus-tiderna. Förklarade att jag ej kan komma då men fick ingen information hur jag ska bära mig åt för att få vaccinationen. De förklarade att de hade haft tidsbokning från början men det hjälper inte mig nu så det är ointressant.

Hur ska jag nu göra? Vart ska jag vända mig för att få hjälp? Att vända sig till Z-gränd för hjälp är som ett dåligt skämt.

Samhällsekonomiskt blir det en betydligt mycket dyrare om jag blir sjuk jämfört med att ge en spruta.

Politiker bör även fundera på om hur hälsocentalen klarar av sitt uppdrag. Finns resurser?

Ge mig ett svar på hur jag ska bära mig åt för att få influensavaccinet!

Rådlös Östersundare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel