Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avlidna

Hadar Olsson

Hadar Olsson, Stavre, Bräcke, har avlidit i en ålder av nästan 86 år. Hadar skulle fylla 86 den 24 maj.

Hadar var född i Ösjö, Ammerön. Han var son till framlidne Viktor Olsson och hans maka Klara. Hadar var äldst av fyra barn, varav en syster dog i unga år.

Hadar började jobba tidigt i familjens jordbruk, sedan var det skogsarbete. Han körde även färjan mellan Ammerön och Stavre, jobbade med flottning samt arbetade på cementfabriken i Bräcke. Därefter jobbade han som förman vid FFV Viken i Gällö fram till sin pensionering. Han var en plikttrogen person i arbetet.

Hadar träffade sin fru Anna-Stina i unga år, de gifte sig 1947 och fick tre barn, två döttrar och en son.

Hadar byggde ett fritidshus där han och Anna-Stina tillbringade tid när de var lediga.

När Anna-Stina gick bort för 4,5 år sedan flyttade Hadar till Grimsätra, Bräcke. Där blev han ompysslad av personalen. Stort tack till Marléne Norrby, Hadars kontaktkvinna som alltid såg till Hadars bästa.

Hadar gillade musik och spelade munspel. Han drog gärna någon rolig historia och var en riktigt klurig man. Han gjorde även sina egna nät, kåsor och knivar.

Hadar vördade om de sina, sin fru, sina barn och barnbarn. Hadar lämnar ett stort tomrum efter sig i familjen.

Hadar sörjs och saknas av Helny, Siw-Iréne, Lars-Göran med maka Sonja, barnbarn, barnbarnsbarn med familjer samt övrig släkt och vänner.