Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avveckla eller utveckla – bestäm er

Visst är Jämtland fantastiskt? Ännu mer fantastiskt är dessa som styr i "Regionförbundet Jämtland", jag gillar dem skarpt, trodde inte att man skulle få säga det.

Annons

När alla ska utveckla sin region, så avvecklar regionen busstrafiken i stora delar av Jämtland, speciellt om du bor i Strömsunds och Bräcke kommun, för, när Radio Jämtland hade sin temadag om kollektivtrafik, så var deras starke man i frågan, Tomas Hägg, i etern och svarade på frågor om framtiden.

Som vanligt var det ju då Östersundskommun samt VÄSTERUT som det ska satsas samt efter E14, E45 och eh..vad hette vägen nu igen...JO, vägen till Hammarstrand.

Det roliga i detta, är ju nu att man uppmuntrar oss utanför dessa stråk samt "kommuncentra" i Bräcke och Ragunda, att köra bil till o från jobbet i Östersund, det trodde man inte, att sossarna vill att vi ska köra mer bil speciellt i dessa tider då vi uppmanas att åka mer buss samt tåg - om det går tåg dvs.

Man vill underlätta för arbetspendling över kommungränserna, men, i samma veva avveckla trafik, för att se till att du måste flytta till Östersund eller närmsta tätort..

Ärade Regionförbund, år 2013 så körde inte jag 4086 mil till o från jobbet enbart, jag tankade inte 3300 liter bränsle och betalade ca 37000kr ej heller servade bilen för 9000kr, jag körde inte i -36 eller i 25-30 cm snö, jag gjorde det för att jag INTE har tillgång till buss, trots hållplats 1 km från huset.

Avveckla eller utveckla i Jämtlandsglesbygd, dags att tala sanning, Socialdemokrater!

Ulf Andersson

Busslös pendlare i Kälarne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel