Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bambi på hal is i Strömsund!

Annons

Nu får ni ta och skärpa er Strömsunds kommun, det går inte att gå någonstans nu i halkan utan att man riskerar att ramla och bryta både armar och ben. Ska det vara så svårt att sanda väg- och gångbanor?

Hur ska man kunna gå ut med hundar eller ta sig en promenad när det inte går att gå någonstans. Till och med hundarna har ju svårt att gå när det är blankis.

Broddarna man har kostat på sig och köpt för att man ska gå säkert, biter ju inte på blankisen.

Ingår inte sandning i våra skattepengar vi betalar in? Vad beror det på att ni inte ser till att gatorna och trottoarerna är säkra för oss kommuninvånare och gäster? Är det slapphet eller okunskap? Eller ni kanske har sparat in på denna servicen?

Underhållet av vägarna här i Strömsund är under all kritik, så skärpning innan någon ramlar rejält. Skulle jag råka göra detta på kommunens mark och bryter något, så kommer jag skicka notan raka vägen upp till kommunpolitikerna!