Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bara Brage och Arameiska obesegrade

Carlstads stjärna stack till spanska Espanyol – då kom första torsken.
Samma förlustnolla sprack för Umeå och Gröndal.
Norrettans enda obesegrade lag är därmed den oväntade toppduon Brage och Arameiska.

Västerås börjar kanske få lite fart på maskineriet, i förra omgången spelade man bra men föll mot Gröndal – i helgen blev det både fint spel och tre poäng mot Carlstad United.

VSK:s Jörgen Zetterström var lättad efter 2-1-segern:

– Vi hade önskat mer poäng, vi borde ha tagit nån poäng i alla fall mot Gröndal. Men vi har sex poäng och har bara släppt in tre mål och är med i toppen, sa Zäta till vlt.se.

Noterbart är också att Uniteds unga stjärnämne Gzim Istrefi missade matchen då han var inbjuden att provspela med den spanska storklubben Espanyols U21-lag. Gzim ska dock vara tillbaka till nästa match i norrettan.

– I dag var vi inte ens riktigt nära. Vi är det sämre laget hela tiden och jag förstår inte varför, sa tränaren Janne Westerlund till vk.se.

ÖFK möter just Valsta på söndag och det verkar vara ett formstarkt lag man får ta sig an: I defensiven imponerar Simon Ogunnaike och Fredrik Hallman och framåt finns nämnde Haddad (tre mål hittills i år) och Dragomir Draganov (låg bakom självmålet i helgen).

Intressant att notera i Gröndal är att vasse målskytten Erik Pilfalk gjorde sin första match för året och att det blev mål direkt.

I en tabell som inte riktigt vill sätta sig har Syrianska Västerås, Skellefteå, Forward och ÖFK bildat en egen liten ö i botten – snabba trepoängare krävs för att man ska få fast mark under fötterna.