Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barnens pyntning blev inställd vid invigningen av Årets julgran

Invigningen av Årets julgran, på Stora torget blev inte som tänkt. I år var det barnens tur att få klä granen, men förseningar och tekniska problem satte stopp för det.

Den planerade tiden för klädsel av granen blev försenad i mer än två timmar under tisdagseftermiddagen. Med den knappa tiden till invigningen fanns det inte tid till att låta barnen få klä granen som bestämt. Enligt Calle Hedman på Destination Östersund uppstod det tekniska problem för kommunen att bli klara i tid.

– Vi fick anpassa oss efter de problem som uppstod med att få upp granen i tid, men siktar på att hålla invigningen som planerat.

Under invigningen som, trots komplikationer, hölls på avsatt tid var granen belyst men inte fullt pyntad. Högst upp i granens topp vajade årets julstjärna, som i år är en fotboll signerad av samtliga spelare i ÖFK.

– Barnen får en ny chans att pynta granen idag under förmiddagen från klockan tio, och kommer att vara pyntad som tänkt i eftermiddag, meddelar Calle Hedman på Destination Östersund.

Årets julgran är ett återkommande event som arrangeras av Destination Östersund och Lions.