Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Besök oss på motorgården!

Vi vill tacka alla som stöder vår verksamhet som vi ser är en viktig del i livet för de engagerade ungdomar som tyr sig till oss och har de intressen som vår verksamhet går ut på.

Vi vill framför allt framföra ett tack till de politiker som efter mycket om och men nu insett att vår verksamhet är av stor betydelse för ungdomarna och deras fortsatta utveckling.

Nu ser vi en möjlighet till att utveckla och kunna se framåt en tid och därmed är våra förväntningar att denna verksamhet ska kunna bli förestående.

Vi ser gärna att våra politiker och andra intresserade besöker oss och ser vad vi håller på med.

Det vi nu gör, är att möblera om i de lokaler som vi tidigare delade med tekniken på skolan så att de ska vara mer anpassade för den verksamhet som vi har tänkt oss och som vi även tidigare hållit på med.

Det har nu blivit lite enklare att hantera de olika objekt som vi arbetar med, tidigare var vi tvungna att ta hem diverse projekt/objekt men nu har vi möjligheten att lämna dem för att sedan jobba vidare på dem.

Vi hade tänkt oss att innan skolan slutar nu till sommaren ha ett öppet hus där alla är välkomna, politiker, föräldrar och andra intresserade. Datum kommer att informeras om senare.