Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Betala vad du vill för ny ljudbok

Annons

Ljudboksförlagen testar nya sätt för att sälja sina produkter. Ordfront Ljud gör nu ”en Radiohead” och låter köpare själva bestämma vad de vill betala för Annika Sjögrens psykologiska thriller ”Som glöd blir till aska”. Ljudboken släpps endast i mp3-format via webbutiken Load2hear, och kommer alltså inte att kunna köpas fysiskt i butik.

”Många menar att de saknar praktiska alternativ till att fildela. Det aktuella erbjudandet ska ses som en invit till alla som vill lyssna lagligt och är trötta på trassel med cd-skivor med mera”, skriver Ordfront Ljud i ett pressmeddelande.

Den brittiska gruppen Radiohead lät 2007 sina fans betala hur mycket eller hur lite de ville för albumet ”In rainbows”. Helt gratis kommer dock inte ”Som glöd blir till aska” att bli, en administrativ avgift kommer att tas ut oavsett vilken summa man vill betala.

Annika Sjögren debuterade med kriminalromanen ”Där ingen vind blåser” 2007. ”Som glöd blir till aska” utgavs som ”vanlig” bok i augusti förra året. (TT Spektra)