Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Biff med tomat

Dagens middagstips.

Annons

4 personer

20 minuter

600 g nötkött, biff eller lövbiff

1 påse wokgrönsaker, cirka 550 gram

1 rödlök

3 msk konc. tomatpuré

1 tsk grönsaksbuljong i pulverform

2 dl vatten

1 msk rödvinsvinäger

1 msk socker

rapsolja

salt och svartpeppar

Att äta till:

ris

isbergssallad

Gör så här:

1. Strimla köttet. Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Hetta upp en vid panna och stek köttstrimlorna i enbart olja i en drygt minut.

2. Ta upp köttet och sätt tillbaka pannan på spisen. Tillsätt lite mer olja och stek wokgrönsaker och lökklyftor en dryg minut. Klicka i tomatpuré och strö över buljongpulver samt tillsätt vatten, rödvinsvinäger och socker. Blanda varsamt.

3. Vänd ner köttet i pannan och låt allt bli riktigt varmt. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med ris och grovt riven isbergssallad.