Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bilbao tokhyllar ÖFK efter matchen: "Östersund är större än sitt namn"

 
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Athletic Bilbao var illa ute under stora delar av matchen. Östersund skapade massvis av chanser och nu får laget stort beröm av motståndarnas tränare.
– Vi var efter från första sekund, säger Bilbaos tränare José Angel Ziganda.

Östersund var nära ännu en skräll hemma mot Atheltic Bilbao. Gästerna gjorde det första målet men ÖFK lyckades vända på matchen. Matchen slutade 2–2 till slut och Bilbaos tränare var mycket imponerad av det svenska laget.

– De var mycket mer bekväma än oss. Vi var bakom bollen hela tiden och var helt borta ur matchen. Östersund är större än sitt namn. Vi mötte ett jättebra lag. Vi tappade bollen mycket medan de njöt av matchen, säger José Angel Ziganta.

Däremot var han inte särskilt imponerad av sitt eget lags insats.

– Vi var efter från första sekund. De lyckades med allt i sitt spel. Vi gjorde det inte, utan vi stod stilla och hade ingen fart. Östersund hade kontroll på hela matchen och bollen. I 75 minuter var vi helt borta.

För Plus-kunder: Graham Potter efter den viktiga poängen och spelet: "Den bästa prestationen i min karriär"