Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Björn Höglunds annorlunda semester: Kryssning med Kiss

En kryssning med Kiss –så kan man också spendera semestern. Det har Hoven Drovens trummis Björn Höglund nämligen nyss gjort.

I fyra dygn har han kryssat runt i Karibien tillsammans med Gene Simmons, Paul Stanley och resten av bandmedlemmarna. Och 2 000 andra Kiss-fans.

– Det var jag och Zinny Zan, sångaren i mitt hårdrocksband Easy Action, som åkte. Vi kom över biljetterna av en slump, och möttes upp i Miami, berättar Björn Höglund.

13 oktober lämnade kryssningsfartyget Carnival Destiny Miamis hamn med sikte på öarna Half Moon Cay och Bahamas. Under fyra dygn fick båtens passagerare uppleva exklusiva spelningar med Kiss, Halloween-fester och maskerader.

– Det var mycket roligare än vad jag hade föreställt mig, framför allt var Kiss-spelningarna helt fantastiska. Eftersom alla på båten var riktiga Kiss-fans så spelade de tidiga obskyra grejer som de nästan aldrig spelar live, säger Björn Höglund.

När bandet inte stod på scenen höll de sig mest i sina hytter, men när båten lade till vid Half Moon Cay fick Björn Höglund tillfälle att prata med trummisen, som strosade runt på ön som en helt vanlig man.

– Vi har lite gemensamma vänner, så jag hann framföra lite hälsningar och så.

Dessutom fick han hälsa på resten av medlemmarna när passagerarna i små grupper fotograferades ihop med de legendariska hårdrockarna.

Kryssningen arrangerades av ett företag som specialiserat sig på specialkryssningar, tidigare har till exempel Kid Rock varit med på en liknande kryssning.

Båtturen med Kiss, som gick under namnet ”The Kiss Kruise”, har redan konstaterats varit en sådan succé att en till ska arrangeras nästa år igen. Men då kommer Björn Höglund inte vara med.

– Nej. Det kan helt enkelt inte bli bättre än så här.