Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandel och storbråk på krogen – polisens natt minut för minut

Flera fall av misshandel och bråk med många inblandade.
Här följer några av ärendena som länspolisen jobbade med under natten mot lördag.

Annons

22:57, fylleri, Tänndalen. Personal på Hamra Wärdshus tillkallar hjälp med att hantera en berusad man. Polisen åker till platsen och omhändertar fylleristen enligt lagen om berusade personer och han får sova ruset av sig i statligt förvar under natten.

23:06, narkotikabrott. En person grips misstänkt för innehav av narkotika. Den gripne förs till polisstationen för förhör och åklagarkontakt. Polisen har inte uppgett vilken ort brottet begått på.

23:17, bråk, Åre. Polis kallas till nattklubben Bygget med anledning av ett större bråk. Det är oklart hur många personer som varit inblandade, men två personer är såpass berusade att de får omhändertas för fylleri och nyktra till hos polisen i Järpen.

Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.

23:41, misshandel, Östersund. Polis kallas till Kyrkgatan efter samtal om ett större bråk. Flera åtgärder görs: en person grips misstänkt för misshandel, men det är oklart om en eller flera personer är målsägare. En person omhändertas för ordningsstörning och fylleri medan en tredje avlägsnas från platsen.

02:10, bråk, Östersund. Polisen kallas återigen till samma plats på Kyrkgatan efter larm om bråk och ordningsstörningar. Flera polispatruller åker till platsen och en person omhändertas för fylleri och förs till polisstationen för tillnyktring.

03:00, misshandel, Östersund. En man misshandlas på Stjärntorget och polis åker till platsen och upprättar en anmälan. Det är oklart om mannen är i behov av akut vård och om det finns någon misstänkt.

Vi har sökt jourhavande förundersökningsledare vid polisen för mer information, utan något svar.

Mer läsning

Annons