Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen sammanfattar natten i Östersund med fylla och narkotikabrott

Polisen rapporterar om en del fylla under natten. En ung flicka fick föras till akuten efter att ha blivit omhändertagen i centrum.

Annons

En ung flicka i 15-årsåldern omhändertogs för fylleri i centrala Östersund. Flickan transporterades till akuten i Östersund skriver polisen på sin hemsida. Händelsen inträffade vid 23.30-tiden natten till söndagen.

Lite senare klockan 00.35 omhändertogs en annan person i centrala Östersund för fylleri och fick följa med till polisstationen för tillnyktring.

Strax efter klockan 01 omhändertog en ordningsvakt en bråkig gäst som stört ordningen på en krog. Polisen övertog personen som fick lugna ner sig i arresten ett tag.

Två fall av narkotikabrott har rapporterats. Vid klockan 00.48 stoppade polisen en bil på Fäboleden. I bilen hittar polisen narkotika. En person kan misstänkas för brottet och en anmälan om narkotikabrott skrivs. En annan person anträffas med narkotika på sig. Polispatrull tog narkotikan i beslag och skrev en anmälan. Det skedde vid 02.30-tiden.

Mer läsning

Annons