Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begränsad framkomlighet på E45 mellan Svenstavik och Skucku efter tidigare olycka

Bärgningsarbete efter en tidigare olycka gör att det är begränsad framkomlighet på E45 mellan Svenstavik och avfarten till Skucku. Flera bilar ska ha varit inblandade i olyckan.

Annons

Trafikverket varnar även för halt väglag.

Enligt räddningstjänsten har en personbil kört i diket och därefter har andra bilar fått bromsa in vilket orsakat en mindre seriekrock.

– Nu inväntar vi polisen och lämnar över till dem när de kommer, säger Teresia Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten.

– Enligt anmälaren har hon suttit i en bil med släp och en annan kört in i släpet bakifrån. Bilen ska ha varit stillastående och totalt tre bilar ska vara inblandade så man kan säga att det är en seriekrock. Det är flera som klagar på nacksmärtor och ambulans är på väg från Hede, säger polisen Michael Lundberg.

Polisen skriver på sin hemsida att två bilar stod stilla på vägen efter att den första bilen kört i diket, var vid de blev påkörda av en tredje bil. En av de inblandade personerna ska klaga på smärtor i nacken. Bärgare har kallats ut till olycksplatsen.

LÄS OCKSÅ: Villainbrott i Fjällsjö – polisen har säkrat vissa spår

Enligt Trafikverket påverkar bärgningsarbetet efter olyckan framkomligheten i båda riktningarna på E45 mellan Svenstavik och avfarten till Skucku. Bärgningsarbetet påbörjades strax efter klockan ett och trafikanter på sträckan kan räkna med att det är begränsad framkomlighet fram till halv tre.

Trafikverket har tidigare under dagen varnat för halt väglag längs E45 mellan Brunflo och Åsarna.

Mer läsning

Annons