Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fem viltolyckor inträffade inom loppet av två timmar på fredagskvällen

Polisen skriver på sin hemsida att det inträffat ett flertal viltolyckor i länet under eftermiddagen.

Annons

Mellan klockan 15.55 och 17.28 på fredagseftermiddagen inträffade fem viltolyckor på länets vägar enligt information på polisens hemsida.

15.55: Personbil i kollision med älg i Hallviken, Strömsunds kommun. Eftersöksjägare utskickad för att söka rätt på älgen.

16.06: Kollision mellan personbil och älg på en väg mellan Kall och Herrån i Åre kommun. Älgen sprang sin väg efter kollisionen.

16.07: Kollision mellan personbil och älg på E 45:an mellan Lit och Kläppe, Östersunds kommun. Älgen levde efter kollissionen men eftersöksjägare kallades ut för att avliva.

17.05: Krock mellan personbil och älg på E 14 i höjd med Pilgrimstad, Bräcke kommun. Ingen person skadades i olyckan och eftersöksjägare har kontaktats för att kontrollera om älgen är skadad eller inte.

17.28: Krock mellan personbil och älg vid Trekilen i Hammerdal, Strömsunds kommun. Ingen person skadad och älgen sprang i väg från platsen efter kollisionen.

Vid 18.58 på fredagskvällen var det dags igen- denna gång krock mellan personbil och älg på länsväg 315 i höjd med Rätan i Bergs kommun. Ingen person skadades i olyckan och älgen sprang vidare. Eftersöksjägare har kallats ut för att se om älgen är skadad.

Mer läsning

Annons