Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stökig natt för polisen i Jämtland – fick hantera 45 händelser

Polisen hade satt in resurser för att vara synlig i samband med travet och cruisingen. Det mesta förflöt lugnt på båda arrangemangen.

Annons

Ett axplock av det som polisen fick hantera under natten var bland annat:

Det grövsta brottet som anmäldes var en misshandel mot en kvinna i en mindre by utanför Östersund.

Polisen larmades dit 02.50. En kvinna hade misshandlats av sin sambo. Mannen greps och fördes till polisstationen i Östersund.

I övrigt började det 00.04 med ett familjebråk i Nälden. Det visade sig vara verbalt. Inget brott hade begåtts. Men en av familjemedlemmarna fick följa med och sova av sig berusning på polisstationen.

En person omhändertogs för fyller på cruisingen 00.40. Tio minuter senare ringde en man från Sveg och uppgav att han blivit hotad via sociala medier av en annan man. En anmälan om olaga hot upprättades.

01.08 var det dags för polisen att ingripa vid cruisingen i Bräcke igen. Den här gången var det en person som blivit misshandlad. Mannen hade synliga skador i ansiktet och ambulans tillkallades. Ambulanspersonalen plåstrade om mannen på plats som inte behövde följa med för någon sjukhusvård. En anmälan om misshandel upprättades.

Stökigt på cruisingen i Bräcke – 17 fortkörningar

01.11 omhändertogs en person på travet på grund av berusning. Utöver det har en del mindra bråk och störningar inträffat under natten.

– Framförallt i Östersund och Bräcke, uppger regionsbefälet Henrik Hansson.

Mer läsning

Annons