Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Börje, 70, köpte en limousin

Att gå runt och grunna på stora beslut ligger inte Börje Sjödin, 70. På tisdagsmorgonen gick han och köpte sig en helt egen limousin.

– Jag fick idén för två dagar sedan, säger han.

När limousinfirman från Örebro kom till Östersund på tisdagen, var det för att marknadsföra sina vräkiga limousiner under två dagar och förhoppningsvis hitta någon spekulant på orten.
De hade precis ställt upp ett av sina fordon vid Centralstationen, öppnat dörrarna och börjat bjuda in förbipasserande att provsitta lyxåket. Då kom Börje Sjödin från Frösön förbi och köpte hela härligheten för 750 000 kronor.
– Jo jag köpte den här för en kvart sen. Jag har haft en egen firma sedan jag slutade som militär 1997 och har funderat på vad mer som vore roligt att starta med, säger han. Men medger också att köpet inte var riktigt så spontant som det kan verka.
För idén till att köpa limousinen fick han redan för två dagar sedan, då han såg företagets annons i tidningen.
– Jag ringde min son i Finland, han blev heltänd på idén och nu ska vi försöka få till stånd någon slags rörelse här i stan, så det här blir min tredje karriär. Och nu kommer vi ju förresten att behöva presentabla chaufförer också, det kan du skriva, säger nyblivne limousinägaren Börje Sjödin.