Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra insatser av jämtlagen

De jämtländska lagen fortsätter att göra bra ifrån sig i St Olavsloppet. Sportsgym har häng på pallplats i den öppna klassen.

Sportsgym, som får ses som det största jämtländska hoppet resultatmässigt gjorde återigen en diger insats och knep åter en tredjeplats i den öppna klassen.

Det innebär en fortsatt sjätteplats totalt sett, då inget av lagen i klubb-klassen lyckats passera dem. Tiden för dagen skrevs till nio timmar och 50 minuter.

Avståndet upp till makalösa Tellefsdal, som är snabbast, har dock närapå fördubblats, från 23 minuter till 43 minuter.

Tellefsdal, som består av bland annat tidigare Trångsviken-löparen Andreas Fahlen, har utökat sitt försprång i den totala tabellen. Laget leder nu med drygt nio minuter före den nya tvåan Malm IL/Selsbakk.

Nästa jämtländska lag i tabellen är Offerdals SK som placerat sig på fin sjunde plats i den öppna klassen, vilket innebär 18:e plats totalt sett. Därefter kommer bland annat Åsarna IK, Duved IF och Brunflo IF som alla placerar sig högt upp efter bra insatser under de två inledande dagarna.

Bästa damlag är Offerdals SK som placerat sig på en 7:e plats i damklassen. Deras totala löptid på 14 timmar och 28 minuter gör att de har drygt en timme och 50 minuter upp till ledande St Olavs damer.