Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bra konsert – dålig logistik

I onsdags spelade Anna Ternheim på Gamla Teatern. Här är några av kommentarerna på ÖP:s recension.

en ny stjärna för mig. Anna Ternheim dominerade fullständigt. Helt underbart. Jag är lyrisk och har lyssnat igen och igen på senaste plattan.

Dåligt logistik angående garderoben. En annan sak – ljudteknikern bör kontrollera sin hörsel för det var in i h-vete för högt. Jag var tvungen att gå ut till receptionen och köpa proppar för att kunna var kvar i lokalen. Jag såg en hel del andra som skruvade olustigt på sig över ljudvolymen. Dåligt!

var inte att se hur Anna gått från ensam scenkonstnär med minimal mimik, rörelsemönster och publikkontakt till Stor Artist, utan att hon gjort det och fortfarande är lika trollbindande, fast på ett nytt sätt.

För några år sedan gömde hon sig bakom gitarren och en svart huvtröja, i går hade hon vält lokalen (om inte publiken varit sittande …), och det delvis med samma låtar som då!

Men som sagt, Gamla Teatern – ljudvolymen var hög och ojämn och publiklogistiken var under all kritik. Om man ser att 80-90 procent av biljetterna förköpts (eftersläppet stängde rätt tidigt), hur kan man då ändå motivera 25 minuters köande för de som förköpt?

till ansvariga som inte hade löst en så enkel fråga som klädförvaring och dessutom inte informerade publiken vad halvtimmesförseningen berodde på.

Rosor till Anna T och ditt härliga band (sågen!)