Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bräcke har sämsta ledningen

Bräcke kommun är sämst kommun att bo i enligt tidningen Fokus. De rankar kommunerna efter olika kriterier som bredband, sporthallar, huspriser och så vidare.

Jag bor i Kälarne i Bräcke kommun. Lever det mest fantastiska liv. Där driver jag Grannäsets gård, serverar närproducerad mat i en ljuvlig miljö med lugnet som bordsgranne. Maken driver ett byggföretag med sex anställda!

Tre barn, den äldsta har turen att gå i Sveriges bästa skola, på fritiden åker vi skidor, slalom, skridskor, simmar i vår simhall, tittar på bio som är digitaliserad, allt på ideell basis, om det kan vara en nackdel?

Vi har dessutom en hälsocentral bemannad med läkare. Nyligen grävdes det för fiber fram till huset vi håller på att bygga.

En trygg miljö med ett stort utbud. Sämsta kommun att bo i? Nej. Sämsta ledningen? Ja.

Vi har ingen ledning. Bräcke kommun måste bli bättre på att utveckla sina goda sidor, visa sina goda sidor. Kommunen saknar strategi och ledarskap för att åstadkomma den utvecklingen.

Vi behöver inte ett ledarskap som sitter med en offerkofta och skyller allt på sittande regering. Vi behöver en ledning som ser allt det positiva kring oss, och omvandlar det till framtidstro, konkreta mål till utveckling. En väg att gå. En väg att följa.

Vad är vårt ansikte utåt? Vi har ett viktigt val att göra till hösten. Ett val som kommer att förändra vår framtid.

Jag kommer att vara en valmöjlighet. Om man vill hellre vill utvecklas i stället för avvecklas. Där kraften finns kommer skillnad göras.

Theresa Flatmo (C)

stolt invånare i Bräcke kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel