Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Branschfolk ger tips till musiker

I morgon har sex band från Östersund chansen att ställa frågor om sin musik och sina karriärer till panelen i Manifest on tour.

De sex musiker/band som blivit utvalda att delta i Manifest on tour master class i Storsjöteaterns foajé är Thilda Persson, Kuda, Martina & Madeleine, Lumberjack & the suits, Armadillo och Gretzky. De kommer alla att få ställa frågor om just sin musik och sina karriärer och förhoppningsvis få svar som kan hjälpa dem att nå sina mål.

En del av panelen åker runt till nio städer i Sverige och en del av panelen är lokala representanter som arbetar med musik på olika sätt. I Östersund hittar vi Andréa Wiktorsson från Storsjöyran och Susanna Carlsson från ÖP.

Nästa vecka kommer banden att spela på manifest on tour showcase och tävla om en plats i finalen på Fasching i Stockholm 6 februari. Priset i finalen är att få spela på den stora Manifestgalan 7 februari som även den hålls på Nalen.