Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Broström och Nordström till företagarfinal i Stockholm

Två östersundsföretagare har gått vidare till riksfinal i Stockholm. Finalen går av stapeln 11 oktober i Stockholms stadshus.

Det är Michael Broström och Eric Nordström som driver företaget Extra Evil Distribution AB som utsågs till Årets företagare i Östersund 2012 som nu får styra söderut för riksfinalen i företagande i november. Där kan de komma att koras till Årets företagare Sverige 2013 - om allt vill sig väl.

De får sällskap av Christoffer Bundesen som driver Bundesen Bygg och Renovering AB som blev Årets unga företagare 2012. Han är en av fem unga företagare i Sverige som fått en chans att tävla Sverigefinalen.

Extra Evil Distribution AB är ett Östersundsföretag med sex anställda. Sedan 1995 har ägarna Eric Nordström och Michael Boström specialiserat sig på distribution av all den utrustning som brädåkare kan tänkas behöva och det har visat sig vara en lyckad affär.

Nomineringen för utmärkelsen Årets företagare i Östersund 2012 löd:

”Årets Företagare har nischat sig mot sommar och vinter för brädåkare på vatten och snö och har i sann entreprenörsanda, från sitt eget brinnande intresse och passion, utvecklat och skapat ett blomstrande företag”.