Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brunflo fortfarande utan bortapoäng

Trenden håller i sig för Brunflo.

Man har inte tagit en enda poäng på bortaplan.

– Vi slarvar lite för mycket, konstaterade tränaren Agne Ericsson efter en tung helg.

Annons

Brunflo IK varvar bra och dåliga insatser i ishockeyns division 1 norra. I helgen blev man utan poäng efter bortamöten mot Piteå och SK Lejon.

– Mot Piteå försvann energin i början av tredje perioden då de gjorde 4–1. Vi var annars med rätt bra fram till dess även om de förstås är ett bättre lag än oss, sa Agne Ericsson.

Mot SK lejon blev det en riktig mardrömsstart.

– De gjorde ju två snabba mål när vi inte var riktigt vakna i början av matchen. Jag förstår inte riktigt varför det blev så. Det kändes innan matchen som vi skulle vara vakna direkt, sa Ericsson.

Men två mål av Anton Grenholm såg till att det var kvitterat innan första paus. Sedan bjöd Brunflo på en riktigt bra period utan att kunna göra mål.

– Efter andra perioden var jag ganska säker på att det åtminstone skulle bli förlängning med tanke på att vi spelade så bra i andra. Men efter att de får ett tidigt mål i tredje perioden så kommer vi inte in i matchen igen. Vi kunde inte göra mål. När vi själv gör så pass lite mål som vi gör så går det inte att slarva så mycket, sa Agne Ericsson.

Nu väntar Teg och Vännäs hemma i Klanghallen nästa helg.

– Jag tycker att vi i alla fall går framåt och vi ser fram emot helgen, säger Agne Ericsson.

Piteå–Brunflo 8–1 (1–0, 2–1, 5–0)
Mål; Brunflo: Anton Grenholm.

Lejon–Brunflo 3–2 (2–2, 0–0, 1–0)
Mål; Brunflo: Anton Grenholm 2.