Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo fortsätter att vinna

Ishockey, div 2 herrar

Brunflo-Kovland B 5–2 (1–1, 2–0, 2–0)

Mål, Brunflo: Tobias Ekström 2, Pierre Larsson, Olle Eriksson, Joel Hellström.

En ganska bra ishockeymatch där Kovland spelade fysisk och bra ishockey. Brunflo drog på sig många utvisningar i första perioden, vilket gjorde att matchen blev aningen sönderryckt. I andra perioden tog Brunflo över och segern var aldrig riktigt i fara. Bäst i hemmalaget var Tobias Ekström och Rasmus Bodin.

Järpen-Bräcke 6–5

2–1, 1–2, 3–2

Järpen tog sin andra seger på tio matcher och man gjorde det mot ett Bräcke som överraskat så här långt. Gästerna låg faktiskt på tredje plats innan helgen, en placering som berättigar till spel i Alltvåan.

Ishockey, J20

Piteå-Östersunds IK 8–2

3–1, 4–0, 1–1

Mål Östersund: Oskar Klockerud, Niclas Ivarsson. Skot: 42–12.

Lejon-ÖIK 2–6

0–4, 1–0, 1–2

Mål Östersund: Max Gillberg, Carl Rosémn, Mathias Sundeqvist, David Kamrup, Marcus Haglund, Per Eriksson. Skott: 41–40.

Norrbesöket gav först en hockeylektion, sedan två poäng. Precis som väntat. I matchen mot serieledande Piteå hade ÖIK inget att säga till om. Det var nästan spel mot ett mål, vilket skottstatistiken skvallrar om. Hemmalaget vann till exempel skotten i andra perioden med 16–1.

Söndagens möte med Lejon gav två poäng och en säker seger. ÖIK ledde med 4–0 redan efter första perioden och tog därmed sin fjärde seger på 14 matcher. Laget är dock fortfarande förankrat som tredjejumbo.

Innebandy, damtvåan:

Frösön–Timrå 6–2 (4–2, 2–0, 2–2)

Mål Frösön: Linnea Andersson 2, Louise Westlin, Madeleine Berkstedt, Malin Roos, Jennifer Jaarnek.

Frösöns fjärde seger gör att laget klättrar upp på andra plats, bakom obesegrade Sundsvall U. Poängligatvåan Linnea Andersson svarade för två av målen och har nu gjort tio totalt.