Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo jagar ersättare till Hedberg och Edholm

Brunflo jagar ersättare till flyktade duon Martin Hedberg och Pontus Edholm.

– Det blir inga avancerade nyförvärv utan lokala spelare, säger Gabriel Röhdin.

Nye tränaren Örjan Sjödin ser ut att få jobba med en trupp som blir nästan identisk med fjolåret. Förutom då anfallarna Martin Hedberg och Pontus Edholm, som lämnat för IFK Östersund och Ope.

Backen Andreas Wikström är också en förlust, även om han försvann till Boden redan under höstsäsongen.

– Vi kommer att flytta upp flera yngre spelare, som får chansen att ta en plats, berättar Gabriel Röhdin, som är andretränare.

Just namnet Röhdin kan faktiskt bli det som figurerar mest i kolumnen för "nyförvärv. Gabriel själv satsar på comeback i höst efter skada, medan brodern David lurar på att göra en mer seriös satsning på division 3-spel.

– Dessutom tränar Jonas Widegren (skadad länge i fjol) för fullt och vi har även fått tillbaka Robin Edström från Tandsbyn.

Gabriel Röhdin är också tydlig med vilken målsättning som Brunflo bör ha.

– Vi bör vara favorit till seriesegern. Vi kom trea i fjol och de två bästa lagen (Ånge och IFK Östersund) har gått upp i division 2.