Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo jagar ny forward

Brunflo rivstartar med två matcher på tre dagar i hockeyettan.

Samtidigt jagar klubben en förstärkning på forwardssidan.

– En rutinerad kille vore väldigt bra, säger Agne Ericsson, tränare.

Brunflo har nio poäng upp till Vännäs och säker mark i tabellen, inför lördagens match mot Örnsköldsvik i Klanghallen. Örnsköldsvik, som har nio poäng upp till Teg på en play off-plats.

– Ett bra lag som har mycket att spela för. Det kommer att bli tufft, säger Agne Ericsson.

Och på måndagen väntar en ännu tuffare motståndare i Sundsvall, som i mellandagarna slog ÖIK med 6–1 i Östersund Arena.

– Sundsvall spelar organiserat och mycket noggrant. Det är alltid ett roligt lag att möta.

Brunflos läge i tabellen gör att det måste börja ramla in trepoängare.

– Ja, vi måste vinna matcher nu. Det är bara så. Och det tror jag att vi kan göra. Vi har gjort många bra matcher och är aldrig utspelade. Men vi måste kunna stänga till i matcher där vi leder.

Målskyttet har varit ett stort problem för Brunflo. Förstafemman med Anton Grenholm och Robin Larsson i spetsen har producerat bra, men sedan är det tunt.

– Fast där började det vi komma i gång bättre i sista matchen mot Sollefteå som vi vann. Då var det andra femmor som producerade. Förhoppningsvis kan det fortsätta, säger Agne Ericsson.

Klubben jagar också ett nyförvärv – en rutinerad forward – som kan leda laget.

– Ekonomiskt har det jobbats för fullt för att vi ska kunna göra något nu fram över. Och vi har väl tittat på forwards i första hand. Vi skulle behöva en äldre kille som kan vara en ledare, både på och utanför isen. Men vi får se om vi hittar någon.