Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo nära poäng mot Kalix

Trots en stark tredje period blev det en ny förlust för Brunflo.

– Tredje perioden är fantastisk och vi är fruktansvärt nära att komma ikapp, men vi missar för mycket, säger tränaren Gary Woolford efter 5–3 förlusten mot Kalix.

Kalix satte gasen i botten direkt och bjöd på hockeygodis i första perioden.

– Jäklar vad bra de var! De passade runt pucken otroligt bra och spelade väldigt fin hockey, säger Woolford.

Uppvisningen gav Kalix en 2–0 ledning men andra perioden blev jämnare.

– De gör 3–0 på oss men i stället för att kasta in handduken börjar vi arbeta oss tillbaka.

Inför tredje perioden var ställningen 3–1 efter Niclas Frahmers reducering.

– Sen i tredje perioden spelar vi otroligt bra, de gör ett tidigt mål men sen är det spel mot ett mål. Vi kommer upp till 4–3, sen har vi två stolpträffar, missat ett öppet mål och ett dussin frilägen.

Trots den massiva pressen ville inte pucken in, utan Kalix kunde i stället fastställa slutresultatet till 5–3 i öppen kasse.

– Man kan aldrig vara nöjd efter en förlust, men det jag fick se i tredje perioden var väldigt roligt att se, vi spelar väldigt bra ishockey och skapar otroligt mycket chanser, det är tråkigt bara att vi inte får till en kvittering.

– Jag tycker vi blir bättre och bättre för varje match och både grabbarna och laget har utvecklats mycket, så det gäller bara att kämpa på nu, avslutar Woolford.

matchfakta:

Kalix–Brunflo 5–3 (2–0, 1–1, 2–2)

mål: Niclas Frahmer 2, Douglas Selander

Skott: 33–25 (19–4, 9–7, 5–14)

Publik: 284