Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflo vann över Bräcke

Bräcke kom till Klanghallen med siktet inställt på att försvara sig och försöka få ner tempot på Brunflo, och det lyckades man ganska bra med. Brunflo startade bäst, men Bräcke kom igen och hade 2–2 inför andra perioden. Därefter tryckte Brunflo på hårt och Andre Lemon i Bräckemålet fick jobba hårt. Brunflo gick upp i en tvåmålsledning i Andra perioden, och det försprånget släppte man aldrig.

– Bräcke ska ha en eloge att man verkligen försökte att spela hockey och taktiskt sätt genomförde de matchen på ett bra sätt, men att vi är det bättre laget är det inget snack om. Vi har fortfarande brister i försvarsspelet, men vi kommer att bli bättre för varje match som går, säger Brunflotränaren Mats Palmqvist.

Plusbetyg i Brunflo får kedjan med Felix Nilsson, Andre Sundqvist och Alfred Jonasson. Även backen Andreas Palmqvist förtjänar beröm. I Bräcke var målvakten Andre Lemon bäst.

Brunflo-Bräcke 6–4

2–2, 3–1, 1–1

Mål Brunflo: Alfred Jonasson 3, Andreas Palmqvist, Andre Sundqvist, David Millner. Bräcke: Jonas Leek, Robin Östlund, Robin Bergetoft, Tobias Blomberg. Skott: 51–20.