Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflobackar testar med ÖIK

Två Brunflokillar ges chansen att försöka lägga beslag på en backplats i Östersund IK:s trupp denna säsong.

Det är Victor Vängman, 26 och Olle Fridell, 21 som ansluter till ÖIK:s försäsong med varsitt provkontrakt i hopp om att försöka nypa åt sig en plats i vinterns trupp.

– Vi är lite kort om backar och vill passa på att ge två killar som vi tyckte gjorde en bra säsong ifjol en chans att visa upp sig. Det gäller i första hand under augusti månad och sedan får vi ta ett beslut om huruvida dom ska fortsätta med oss, säger sportchefen Markus Åkerblom till klubbens hemsida.

Högerfattade Victor Vängman som spenderat sin seniorkarriär i Surahammars IF och i Brunflo IK gjorde en kort sejour med Östersund säsongen 2010/11. Olle Fridell har varit bofast i Brunflo IK under lagets två senaste säsonger i division 1 då det blivit totalt 84 matcher.

– Victor har haft en intressant utveckling efter att ha skolat om sig till back från forward. Olle är en ung kille som har fortsatt att utvecklas efter två säsonger i division 1. Det ska bli spännande och kul att få se de här killarna i våran miljö, säger Markus Åkerblom.