Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brunflos usla start blev ödesdiger mot Vännäs

Pang, pang och pang, sa det i Klanghallen i första perioden och vips ledde Vännäs med 0-3. En kvart senare stod det 0-5 och Brunflo gick till första pausvilan i yrvaket tillstånd.

Två perioder senare hade Vännäs vunnit hockeymatchen med 5-6, (1-5, 2-1, 2-0), men inledningen blev förstås förödande för hemmalaget.

– Då fanns ingen inlevelse. Som om spelarna inte insåg att de måste ta i och kämpa också, kommenterade hemmatränaren Agne Ericson.

Målvaktsdramatik bjöds vi också på i inledningen. Efter tre snabba baklängesmål på bara sex minuter, brast det totalt för Anton Johansson, som inte bara läckte som ett såll. Dessutom rann humöret över och han tilldelades ett matchstraff.

Tyvärr gick det inte bättre för från ÖIK inlånade Tim Juel. Två snabba baklängesmål kom där också och efter 0-5 var förstås det mesta i moll hos Brunflo.

En eloge ska laget ändå ha som efter första periodvilan samlade ihop sig, tog blåställen på och slet sig närmare och närmare. Drygt tre minuter före slutsignalen kom reduceringen 5-6. Lite senare plockade Brunflo även ut målvakten men Vännäs höll undan.

Om det inte varit för den katastrofala inledningen hade Brunflo mycket väl kunnat vinna det här men allt gick då snett och Vännäs fick göra som de ville i anfallszon.