Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bukett av vårblommor...

...vill vi ge till entusiasterna för Hackås båthamn, som ordnade stor majbrasa och möjlighet till förtäring. Särskilt tack för att ­arrangörerna så omtänksamt gjorde sina inköp hos ortens livsmedelsbutik! Så gör människor som tänker framåt!

Vi som njöt av värmen och solnedgången

En bukett blommor till de proffsiga som drog rör och satte upp element för fjärrvärmen.

Vi vill ge en varsin ros som tack för ert bidrag till vår sista april-fest i Ytterån.

En stor bukett blommor vill jag ge till i Bispgården som har tränat oss hela vintern. Ett stort tack, ni har varit toppen. Ha en skön sommar så syns vi i träningslokalen till hösten igen.

Tack för att du lyckade befria mig från mina kraftiga ryggsmärtor med din mobiliseringsbehandling, du har räddat min sommar.

Vårens blommor till som gjorde min sista arbetsvecka så minnesrik och festlig. Tack till .

En famn full av rosor till för att ni gjorde sista aprilkvällen i Aspås till en kanonkväll med musik och underhållning! Superproffsigt som vanligt!

Ett stort tack för en jättebra simundervisning till som har varit i Lit!

Alla rosor i världen vill jag ge för den fina vård och omsorg ni gav min fru Vailet och det stöd vi fick.

Jag vill ge dagens ros till för att jag fick praoa hos er. Det var kul att titta på alla saker på lagret och att pumpa upp kuddarna till ryggsäckarna. Jag vill gärna praoa hos er någon mer gång!

Jag vill ge dagens ros till . Det var superroligt att få praoa där, för att man fick göra väldigt mycket. Jag fick hålla på med djur som är en stor del av mitt intresse. Skulle gärna vilja komma tillbaka och praoa hos er igen.

Vi vill ge en stor bukett rosor till . Som tack för att vi fick praoa där.

Jag vill ge en ros till min , för att du är så snäll och tar hand om mig när inte husse och matte kan.