Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

C vill satsa på Ångsta skola

Annons

Vid senaste kommunstyrelsen ville Centerpartiet lägga ett förslag på 15 miljoner extra till upprustning av Ångsta skola under 2015.

AnnSofie Andersson (S) får själv svara på om det var skälet till att budgetförslaget drogs tillbaks. Vi kan bara konstatera att så skedde.

Socialdemokratins underlåtenhetssynder när det gäller underhåll av landsbygdsskolor får inte fortsätta. Det får aldrig igen bli aktuellt att lägga ned landsbygdsskolor för att kommunen slarvat med sitt underhåll.

Det finns också de som i debatten försöker antyda att ett kryss i personvalet inom C skulle göra skillnad i frågan om vår inställning till Ångsta skola. Så är det naturligtvis inte.

Det är övriga partier som ska ge besked om Ångsta skola. C har gett sitt. När vi kommer till budgetomröstningen 23 oktober har vi ett förslag. Vi vill anslå 15 miljoner till upprustning av Ångsta skola.

Nu får övriga partier berätta om sina. En bra vägledning borde den landsbygdsstrategi som Östersunds kommun antagit vara. Följer vi den borde det finnas stor enighet bakom vårt förslag.

Carina Asplund (C)

Bosse Svensson (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel