Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carl "00" Larsson gjorde två mål när Östersund U vann mot Alsen 2

Annons

Det blev Östersund U som vann matchen borta mot Alsen 2 i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll på onsdagen. 1–3 (0–0) slutade matchen.

– Vi står upp bra, men det var en rättvis seger. Matchen blir väldigt konstig för oss då det efter 25 minuter blir en kollision mellan vår målvakt och vår mittback. Adam i mål får en smäll i huvudet så vi fick invänta ambulans. IFK pressar på oss och har sen tre ramträffar innan halvtid. I andra halvlek pressar de oss till lite enkla bolltapp och de gör då två mål i rak följd, de gör också ett tredje mål vilket stänger matchen. Bäst i Alsen Sebbe Rolandsson och Gustav Forsberg. Ett stort plus också till Mattias Johansson som gjorde det riktigt bra som inhoppande målvakt, kommenterade Alsen 2:s tränare Bertil Johansson.

Östersund U:s sportsligt ansvarig Jan Sörlin om matchen:

– Ett stort spelövertag för oss genom hela matchen, men det som händer allt som oftast är att man blir bekväma och drar ner på bolltempo och rörelse. Det är väl både otur och oskicklighet att man inte gör sex, sju mål till. Det tråkiga var att efter en halvtimmes spel så krockar Alsens duktiga målvakt med sin egen back och tvingas utgå.

Östersund U avgjorde matchen i andra halvlek, efter en mållös första.

Carl "00" Larsson gjorde två mål och Oskar Stener ett mål för Östersund U, enda målskytt för Alsen 2 blev Alexander Lundqvist.

Alsen 2 har nu fyra poäng efter fyra spelade matcher, medan Östersund U har nio poäng efter tre matcher.

I nästa omgång har Alsen 2 Tandsbyn hemma på Krokoms Sportcentrum, fredag 24 maj 19.00. Östersund U spelar hemma mot Strömsund fredag 17 maj 20.00.

Annons