Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carl-Eric Engman, 50 år

50 år fyller i morgon den 1 mars Carl-Eric Engman, Östersund. Han är född i Östersund och arbetar som hjälpmedelstekniker vid Hjälpmedelscentralen i Östersund.

Han har högskoleutbildning inom styr- och reglerteknik och har tidigare jobbat som chaufför, transportledare, expeditör, reparatör, processtekniker och hjälpmedelstekniker.

Carl-Eric var tidigare en Formel E-förare, såväl nationellt som internationellt. Han statade gokartverksamhet för funktionshindrade i Östersund – något som nu har spridit sig runt om i Sverige.

Han har tidigare varit ordförande i ”Gårdsklubb”, ordförande Frösö IF gokart, förtroendevald värnpliktig, kontaktman Bilsportförbundet och ordförande i en bostadsrättsförening.

Nu är han med i valberedningen i bostadsrättsföreningen, ledamot i formel E-förarförening samt ordförande i vägförening.