Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carlsson klar för Nässjö

Björn Carlsson lämnar ÖFK för en offensiv mittfältsroll i Nässjö.
– Jag blir spelklar redan till helgen, säger 20-åringen om utlåningsavtalet.

Björn Carlsson har bara fått 21 matchminuter i division 1 norra den här vårsäsongen, detta som som inhoppare i premiären borta mot Carlstad United.

Att den tekniskt drivne mittfältaren suktat efter mer speltid är ingen hemlighet – och nu kommer chansen i division 2-laget Nässjö.

– Ja, utlåningsavtalet mellan klubbarna är klart och nu sitter jag på tåget ned till Småland. Jag blir spelklar redan till helgen, säger Björn Carlsson.

Nässjö, just nu på nionde plats i division 2 mellersta Götaland, möter då fyran Annelund på bortaplan.

– Nässjö är nykomlingar och ganska nöjda med säsongen så här långt. Men de har haft en lucka på det offensiva mittfältet och det är väl den jag ska försöka fylla. Där borde jag också kunna utnyttja mitt skott bättre, säger Björn.

– Bra. Jag är fotbollspelare och det har varit frustrerande att inte få spela i ÖFK. Alternativen att spela i trean eller fyran i Jämtland har inte heller känts tillräckligt lockande.

– Men jag för en öppen dialog med Daniel Kindberg om att komma tillbaka under säsongen.

i dagsläget också för att ÖFK får klara sig utan Kristian Ek i söndagens bortamatch.

Den 19-årige mittbacken spelade 90 minuter för Sundsvall mot Qviding i förra omgången och blir med största sannolikhet uttagen även mot Sirius på söndag.