Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Centerpartiet i Ragunda

Annons

har hållit sitt årsmöte. Av verksamhetsberättelsen framkom att man under året hållit sex kretsmöten, förlagda till olika platser inom kommunen. Två stora affärer, förvärv av Aktsams lokaler och Värmeverken har skett, där Centerns representanter aktivt deltagit. Rolf Borglund har i tekniska utskottet arbetat med omorganisationen av kommunens tekniska avdelning. Årsmötet konstaterade att partiet väl utnyttjat sina möjligheter att ta initiativ och påverka beslut i viktiga ärenden. Under slutet av året uppstod tyvärr meningsskiljaktigheter om kommunalrådets sätt att samarbeta och samarbetsavtalet med S sades upp. Det betyder att Centerpartiet nu står utanför den koalition som varit efter senaste valet.

Valärenden: ordförande Sigvard Backlund, vice ordförande Rolf Borglund, kassör Sonja Solander, sekreterare Göran Boström. Övriga: Birgitta Engberg, Annika Näsström och Ulla Lindström. Revisorer: Vidar Lind och P.O Bengard.