Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Chansrikt men mållöst i Brunflomatch

I kvällens bortamatch för Brunflo mot topplaget Kubikenborgs IF bjöds publiken på en underhållande och chansrik match. Men trotts detta slutade matchen 0-0.
– Det var två bra lag som mötte varandra idag, säger Brunflos tränare Tobias Granbom.

Först halvlek var väldigt välspelad från de båda lagen. Chanserna bytte av varandra åt båda hållen och det såg ut som det skulle bli en målrik match.

– Det var fantastiskt spel i första halvlek. Vi har kanske fem, sex lägen där antingen målvakten räddar eller bollen går tätt utanför, även de hade flera lägen, säger Tobias Granbom.

I andra halvlek lyckades Brunflo inte bibehålla sitt fina spel från första halvlek men det var ändå jämnt inledningsvis.

– Vi lyckades inte hålla samma tempo som i första halvlek och efter cirka 20 minuter trycker de tillbaka oss och då står våran målvakt, Brad Roper, för flera matchavgörande räddningar. Jag tycker att det är starkt av oss att åka ner hit och ta poäng mot ett lag som varit i toppen hela säsongen.

Kubikenborg–Brunflo 0–0 (0–0)