Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Charlie Sheen: "Jag är hiv-positiv"

Charlie Sheen är hiv-positiv. I en direktsänd intervju i amerikanska NBC avslöjar skådespelaren att han fick diagnosen för ett år sedan.
– Jag är här för att berätta att jag är hiv-positiv. Det är tre svåra bokstäver att ta in, sade han till tv-profilen Matt Lauer.

Den kände krishanteraren Howard Bragman säger till People att han kontaktades angående Sheens sjukdom för ett halvår sedan.

– Intervjun kan skapa sympati för Sheen, men han bör även vara orolig över rättsliga åtgärder från tidigare partners, säger han till People.

Charlie Sheen har en lång film- och tv-karriär bakom sig, med filmer som "Plutonen", "Young guns" och "Hot shots"-filmerna i bagaget. Tv-serien "Två och en halv män" gjorde honom till en av världens bäst betalda skådespelare med en lön på över sex miljoner kronor per avsnitt.

Sedan han fick sparken från serien 2011 har hans liv dock kantats av skandaler, drog- och alkoholmissbruk och offentliga sammanbrott.